Nu går turen till mullsjö!

Nuuuu åker jag & Jenny till mullsjö & träffar saknade Ange :) Ska bli superfint. Hemma söndag kväll!

Här har vi ju bruttorna! hehe
Ska föresten dricka mig stupfull på allas våran älskade 

Philosoraptor

Shululu! Sitter i skolan & har filosofi. Det är mindre kul.


Men om jag sitter & kollar på philosoraptor borde det väl också räknas? It should.


överbitch? jag? okejdå

Åh härliga lyckorus. Jag tycker verkligen om att tänka på hur de som har blivit ihop med mina efterblivna ex plockade upp skiten jag slängde ifrån mig. Tycker om att mötas deras kaxiga blickar med en ännu kaxigare. Om de hade varit något att ha hade jag fortfarande haft dom ;)

Polisen!!!

Gaaah shit alltså, vilken dag! Var som sagt på tjejkvällen på stan, vilket var döh nice ända tills... dudududuuuuuh. Jag blev anklagad för snatteri på Åhléns!! Det var det värsta alltså. Så sjukt. Bitchen som jobbar där drog in mig i ett rum & höll mig kvar där i över 2 timmar! Hon hade sett avslitna prislappar och tomma byglar samt misstänkt bettende tydligen...... Eftersom dom inte har rätt att kolla fickor/väska så var dom tvungna att hålla kvar mig tills polisen kunde komma. Jag börjar allvarligt undra om det är helt lagligt att göra så? Det var riktigt obehagligt.. De som jobbade där var otrevliga som få & vägrade lyssna på mig. Skrek på mig och fan vet jag! Jag har ju väldigt svårt att behärska mig så råkade kanske vara ganska otrevlig tillbaka. Men eftersom jag var oskyldig höll jag huvudet kallt & svarade på alla deras frågor. Till slut kom snuten ä n t l i g e n & kollade mig, slog upp mitt person nummer & visiterade mig. s j ä l v k l a r t hade jag inte tagit ett dugg från deras fula affär. Så jag fick gå därifrån dock i sälskap med snuten, & det var den längsta promenad jag tagit i mitt liv. ALLA glodde. Jag funderar på att anmäla dom för att ge mig psykiska mén eller något. Men vad tjänar det till? Ah glad att det är över i allafall. Ja hur som helst ville jag bara reda ut det eftersom det var väldigt många från skolan som såg mig. Jag är alltså inte åklagad för något brott eftersom inget brott begicks. Allt var ett missförstånd! & tur det, jag ska fan inte ha någon förbannad samhällestjänst eller böter, hade ju varit snyggt!
Hur som haver.. Jag åkte till mina fina bröder & deras vackra mor i falla efteråt och tjöta lite skit. På bilden ser ni den stolta crossmorsan
Nu ska jag sova! hihi natti.

Kompishäng1

Hej mina vänner & ovänner! Jag är jättebusig & hoppade över filosofin för att gå & möta min fina vän jennie! (hon som av oförklarlig anledning har lagt sig på marken på bilden) Hon är så söt alltså haha. Hon klarar sig inte ens en dag utan min strålglans! rätt förståligt i&försig..
Nu ska jag bege mig till sötnosen på den svartvita bilden & hjälpa henne lite med hennes flytt tror hon, men i själva verket ska jag sitta i hennes soffa & vara ivägen hihi.
Klicka HÄR för att komma till Jennies blogg!
Jenny!

Tjejkväll på stan!

Står i skolan vid bibliotekets kassa datorer.  Ska försöka skriva lite om endogena & exogena zoner, men hur kul är det?
Peppar istället inför tjejkväll på stan med den här snygga tjejen!
klickar ni på bilden så kommer ni till hennes blogg :)


Så jävla skolklar!

Tur jag är så bra på att ta seriösa bilder :d
Idag ska jag plugga så hårt alltså! Tog med mig massa böcker hem igår men det blev ingen orka till det. Men idag så!!

Sängenhjärtawordfeud

Nu ska jag äntligen lägga mig i sängen med min bästis & spela lite wordfeud! hehe
Lägg gärna till mig där! Sesse110 heter jag. pussssssssar!

Mitt liv & mig.

Här kommer då det utlovade blogginlägget om mig♥
kan ju börja med det mest självklara för de flesta.
jag är en 18 årig tjej som bor i en 2a i Johannesdal / västervik.
Jag är den typen av tjej som säger precis vad jag tycker & tänker vilket kan vara svårt för många att hantera, vilket jag respekterar helt & hållet. Jag är inte typen som tvingar sig på folk. Inte heller har jag överdrivet många "halvkompisar" eftersom jag tycker det är bullshit, orkar över lag inte slösa min tid på folk jag inte vet om jag kan lita på eller som jag inte verkligen tycker om.
Tråkig som jag är har jag inga speciella intressen eller hobbys men jag har nyligen börjat gymma & simma som en tok, samt börjat med badminton! Jag räknar kalorier & lever på ca 1200kcal för tillfället. Jag har alltså precis bytt livsstil till det helt motsatta (det ska sägas att jag inte ens sopsorterade för några månader sen, & levde på burn o cocacola!) pga många olika anledningar som definitivt inte har med utseende att göra. För jag är fruktansvärt självkär haha! Jag köper helst soyamjölk eller ekologiskt & undviker gärna mat som är väldigt påfrestande för miljön, just som kokött eller saker som har producerats väldigt långt bort. Jag cyklar allrahelst, men har även en bil, min underbara toyota corolla! Jag bryr mig mycket om min omvärld & är generellt positivt inställd till vad livet bjuder mig. Jag äter vegetariskt en gång i veckan även av miljöskäl.
Jag tycker politikens topprio borde vara våran jord & inte invandring, thats f*cking riddiculous.
hmm, vad kan man mera säga?
Jag är morgontrött & kommer jämnt försent. Jag sätter nästan alltid andras behov före mig mina egna. Jag lider av extrem brist på tillit till nästan alla, men jag jobbar på det. Jag tycker vi borde ge oss mer tid till andra en oss själva.
Jag har inte alltid tyckt såhär, så det kan komma som en chock, men som sagt av olika anledningar har jag förändrats väldigt mycket på senare tid.
Jag är fortfarande mänsklig & lever i överflöd som alla andra i sverige & MIN topprioritet är LYCKA & SKRATT.
pusss!!

Välkommen till min nya blogg!

Har äntligen orkar fixa mig en blogg igen!
Ni får jättegärna följa den om ni har lust.
Kommer skriva lite om mina dagar & åsikter så facebook slipper lida så mycket! :)
Allt jag skriver ska inte tas för allvarligt, jag är väldigt humoristisk och grov i käften om man säger så.
Jag är 100% beroende av roligheter i min vardag, hoppas jag kan dela med mig av en del skratt, jag ska iallafall försöka.
Kommer skriva ett inlägg sen med lite olika basfakta om mig & mina ståndpunkter osv. Det kan vara en bra start på min blogg tror jag!
Ett litet brotip kan ni få så länge.
.
Och ah, bloggen kommer se ut som den gör för jag är då fan ingen kodare. haha

RSS 2.0