Vilka visdomsord


Gaah helvetes morgon

KUL att jag har försovit mig. Sov redan vid 11 igår eller något. Och så vaknar jag vid 10 idag. Var är normalheten i det? Det första jag gör är självklart att ta sönder min spegel, YEAH 7 års olycka here i come!
Sen tappade jag självklart allt mitt smink i handfatet som var fullt med vatten. Jag hatar mitt liv idag. ÄCKELMORGON. Nu ska jag skynda mig till skolan antar jag. hejdå! :(

Onsdag

Skolan idag har varit helt okej! Jenny var "sjuk" som så många gånger förr så jag har stalkat Linnea hela dagen. Jag vet, jätte synd om henne.. Vi laddade med Ramlösa (för de donerar vatten till afrika) och naturgodis på lektionen. Inte aaallls dåligt.
Kim & jag åkte ut till Linda på eftermiddagen och käkade, stod och stekte köttfärsbiffar i en timme haha!

Måndag

Karma är bullshit!
Idag har jag varit så stolt över mig själv. Varit i skolan, gått på tyskan, varit på gymmmet och i simhallen med jenny. Jag har handlat. BARA vegetariskt, dessutom haft miljön i tankarna under hela shoppingrundan. Jag är så jävla bäst hela tiden! Och vad får man tilllbaka? Jo att gud hatar mig.
Jag har haft sån otur hela dagen idag så ni inte anar det. Förstår inte vad som händer? Jag borde ju ha bara lycka och tur i mitt liv som är så underbar.

Full kastrull

Nämen tjena bloggen. Här sitter jag och skriver fast klockan är halv 11 och jag har engelskaläxa till imorn. Smart chey.
Gårdagen var fest för alla pengarna. Riktigt nice. Blev dock för jävla full, men vad gör det om 100 år? Blev förfest hos mig och sedan pallallallallaladuim. woop woop.
Jag och Kim drog hem ganska tidigt för vi var riktigt trötta båda två. Vi gick eeeeenda hem till honom. Trodde jag skulle dö. Men det gjorde jag inte. Big surprise.
Idag var vi uppe ganska tidigt & gick eeeenda hem till mig. Det är väl typ 5 kilometer? Damn.. Alltså blev ett stopp på corner i mellan men det pratar vi inte om..
Vi har bara flummat oss och slöat i stort sett hela dagen förutom det.
Med risken att jag nog får stryk i åtanke så bjuder jag på en snygg & seriös bild :).
Alltså? haha! Hur skulle man inte kunna vara kär i den där killen?

bulu

Drar mig till Emma nu och dricker en hink med vin. Det gillar jag. Eller ah, hon är bättre än filosofi och psykologi.. ;)

Duktig chey

Kul att min cpstörda webbläsara hängde sig mitt i mitt blogginlägg.. Bara att skriva om.
Håller på och rensar kläder, borde jag gjort för 100 år sedan. Ganska många "vad tänkte jag med?"  i den här högen! haha.

Nerstämd.. heter det så?


Kolla vad jag fick av Kimsan igår. Han är för goooooooooooooooooo den pojken!
Jag är så offff idag.. Den här långa dagen var mer än jag orkade. Matte C tar död på mig. Och nu ska jag städa innan jag ska ner till stan & reklamera mina skor, ska försöka att inte ta ut lite ilska på dom. Tror ni de blir mindre ledsna om jag tar på mig en t-shirt där det står att jag har aggressions problem?

Vackra & lyckliga dagar

Hej..
Står i skolans bibliotek, har psykologi men jag är klar med det dom andra håller på med.. Så jag ska försöka ta igen lite religion.. Hinduism & buddism är inte det roligaste.
Står mest och saknar! Saknar & saknar, det är nog det jag spenderar mest tid med. När jag inte skrattar & är lycklig då. Haha!
Igår var jag nere på stan med fina Kim. Hjälpte honom leta efter present till hans syster.. Det gick ju sådär, haha inte lätt att köpa presenter till folk. Men han hittade något till slut! :)
Sen är jag lite småförkyld typ hela tiden, stör mig för det går ut över träningen. Folk tjöter ju sådant att jag inte får träna när jag är sjuk för man kan dö? Det vill jag ju inte.
Förutom det har jag inte mycket att säga. Händer inte mycket i mitt liv utom Kim för tillfället. Och inte vill ni väl läsa massa gulligull? ;) 
 Pusshejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjs

Tisdag - efter Odens son Tyr, eller Ti på fornsvenska

Vilken dryg skoldag! Visst började 09:50.. men vi kollade på film på första lektionen... ZzZzz säger jag bara. Den handlade om 2 störda extremister inom Islam & Kristendom.. Satt typ & ville dö. Men jag måste hålla in mina åsikter, för en del av betygskriterierna är att man ska ha förståelse för olika religioner.
Maten i skolan var som vanligt det värsta jag sett & lämpar sig inte ens åt grisar så jag länsade min älskade jennie vibergs kylskåp nyss. :d Nu ska jag strax åka till Kim♥
-
Sitter & tänker på mitt projektarbete som ska handla om drogernas grepp om västervik. Ska göra intervjuer & enkäter som folk får svara på. Vet inte hur jag ska utforma dom så att folk är helt ärliga bara. Men det löser sig.
Här har ni en bild som kanske är lite kontroversiell?

eyeyey

Helluuuuu, Kimsan åkte hem för ett tag sen så nu är jag helt ensam igen ;_; haha. och trött som få! Sov bara 5 timmar i natt.. Och alla vet att jag behöver minst 8 för att fungera. Somnade i skolan framför datorn förut, mycket lyckat. Så ska slagga aldelles strax.

16:23

Amen chacha bloggen eller!?
Kom hem från skolan fär ca en timme sen, ganska chill dag.. Blev inte ens upprörd på mattelektionen knappt. Uuuuh. Min extramorsa var här nyss, och hon är så jävla bäst! Hon är fan min idol. hehe. & så hade hon med sig en present!
Just nu sitter jag med två bekymmer i mitt huvud. Hur ska jag orka med mina läxor?
& är det +1 att Kim är så extremt sockersöt att jag helst vill hålla han kopplat med tanke på våldtäkts riskerna?

Haha lätttttttttttt


H E L G E N - promenader, party & dolda fjortisgener

Bilden är en present till ni som är så söta att ni läser min blogg.
Den visar liksom mitt verkliga jag, som frankensteins monster/klockaren från notre dame.

Oooooh jag inleder med att säga att min helg har varit G-rym. Pluspoäng till alla roliga/snälla/gulliga människor som bidrog till trevlighetsfaktorn. :) Min lördag började tidigt, minns inte varför men det är är nog inte så viktigt. Jag åkte ner till stan och tog en liten promenadsnackis med min allra bästa vän Jennie Viberg som jag älskar jävligt mycket!
Sedan åkte jag till pappa i Gunnebo för att han inte kunde lista ut hur man la in bilder på USB-minnet han hade köpt. Ovanligt att ens föräldrar är 100% EB när det kommer till sånt? Inte direkt nej. (& ja jag säger fortfarande eb, jag får det för jag är awsome). Efter Det så drog jag mig vidare till mina favorit gunneboare Johan & Sofije, blev en fin promenad genom skogen med Fije & Jencabus. Snackade lite om allt och ingenting, det är så skönt att dela sina tankar med folk fattar normalt haha. Visst är det?
-
På kvällen så blev det förfest med väldigt mycket roliga människor men framför allt Kim & Emma gjorde min kväll.
Kvällen ledde självklart vidare till paladium & det var också helt ofattbart kul & underbart. Trots att det är många puckon där.
-
Idag vaknade jag brevid en otroligt snygg kille, fattade noll först.. Sen kom jag på att det var min otroligt snygga kille hihi! Vi åkte till pappa vid 1 för att följa med honom & köpa en gammal volvo i Vimmerby som han ska ha att köra shiet med. Så jag fick köra hans mersa hem ;o Den är underbar men också väldigt farlig, man vill gärna åka fort :d haha. Aja nu sitter jag iallafall här & gör typ ingenting nu när kim har åkt, tomt det blev hallå? Ska hetsplugga lite och laga käk tror jag.
Med risk för att blotta min annars mycket väldolda fjortisgen så vill jag avslutningsvis säga Kiiiiiiiiiim♥

Oblyga killar

Vet ni vad som är typiskt mig? Innan när jag hade jättebråttom ner till stan & var stört hungrig, så stod jag och kollade i kylen och kom på massa goda saker jag kunde göra. Blev deprimerad över att jag inte hade tid & käkade en knäckemacka. Nu när jag håller på att svälta ihjäl så finns det INGET att göra? Är inte det lite wierd? Vafan.
Ni får en bild som fick mig att spotta loka på min allt för dyra dator förut. haha kolla gubben med hårfönen!!

Haha god damn! Den får mig att tänka på när jag var liten och var tvungen att följa med pappa in i omklädningsrummet för män när vi åkte till simhallen. Det var en gubbe som råkade gå emot min axel så hans snopp nuddade mig. AAAAAAARRRRHHHHGGG trodde jag hade aids i typ 3 år efter det tills jag vågade berätta för mamma. Inte okej.

Ni får en underbar låt också.

Bananmacka

Hej! Jag tänker börja med att säga såhär att folk som tycker bananmacka är äckligt inte är riktigt friska.
Det är sååååå gott. Själv kör jag med knäckebröd. För ah på formbröd är inget gott. Så det fick bli min frulle idag.
Sen kan jag säga så mycket som att eh.. jag har beställt studentmössa idag! Det kommer bli riktigt bra. Körde på den i kashmir med läderskärm & guldgrej. Känns bäst så, den kostade ju typ ingenting & var lätt snyggast av dom alla. Svenska flaggan inuti, smålandsskölden ovanpå & sesse * Sp09b där fram Det fick räcka med utsmyckning. Annars skulle den bli ful och övergjord. Gillar det klassiskt.
Satt & tänkte förut - jag vet, kors i taket haha. Men alltså, jag ska nog sluta bry mig om att folk är sk. muppar. För jag har börjat märka att i stort sett alla i mitt umgänge faller inom den kategorin! hahahah. Själv är jag utom risk eftersom jag föddes grym.
Puss på er.

Subwayhäääng

Hellu..
Jag orkar inte skriva så mycket men ni får ett gäng söta bilder från början av veckan här. Har bla varit på subway med Lisa, Linnea & Jenny :)!

HAPPYFACE som bara den!

Jag ÄLSKAR när livet bara rullar på! Har känt mig så happy idag att inte ens flörtsmileysar har lyckats göra mig sur! Uuuuuh vad allt är bra!

Inatt sov jag hos min underbara Jennie & vi kollade på friends with benefit. Den var faktiskt ganska bra trots att det var lite av en chickflick, vi vet ju alla att jag är mer till lejonkungen & starwars haha.
Vaknade vid kvart över 7 & vi fixade oss inför skolan, om någon märkte att Jennie var ovanligt snygg idag var det tack vare min kläder, bara så ni vet hehehe.
På lunchen cyklade jag ner till stan och shoppade pappas visakort i bitar! haha nej men nästan :) Är så jääääkla nöjd med det jag köpt. Allt gick på ca 3000:- & det var 2 höstiga tröjor, 1 par jeans, strumpbyxor, 2 skjortor/tunikor, halsduk & vantar samt mina höstskor som jag hade lagt undan. Köpte även rosa bandet på lindex såklart.
Jag älskar mina nya jeans och mulligt är gulligt vad ni än säger suckers.
I skolan ringde telefonen & jag blev bjuden till en gratis sminkning & fotografering osv på stadshotellet ihop med mina vänner awesome ju! Alla var dock tvungna att vara 18 år eller ha med sig sina föräldrar.. Vet inte vem jag ska dra med mig..? Blir nog kul  :>
Efter skolan så åkte jag ut till pappa där min söta lillebror också var, lagade lite mat till oss och snackade skit som vanligt. Jag är bra på sånt haha.. På väg hem släppte jag av Adam hos Linda & snackade lite med henne. Sen åkte jag vidare till Fernanda & snackade ännu mer skit, vi gillart. Fernanda alltså, hon är så jävla underbar ska ni veta, en riktig glädjesak. Nu kom jag precis hem från Jennie, vi kollade nyaste avsnittet av 2 and a half men som för övrigt verkar som det kommer vara helnice utan den där talanglösa Charlie Sheen. Och just det! Blev typ dödad av larry när jag skulle ta kort.... Gulligt? Han hatar mig!


Nu ska jag diska & imorgon ska jag träffa en söt prick, wiie :*

Lördagsfylla som hette duga

Hej på er alla vackra människor som är tillräckligt underbara för att orka läsa min blogg.
Jag har haft en väääääldigt fin lördag igår kan jag lova er!
Den började med att jag väcktes vid 9 av en gammal bekant som ville jag skulle skjutsa till donken så han kunde käka.. nyttigt! Efter det så gick jag med min uuuunderbara Emma Viberg på stan & jag hittade massa fint! Bland annat skorna på bilden! Jag är kär!! Senare mötte vi upp Josefinhjärtat vid station & åkte & åt lite onyttigt på Torino! Jag & josefinfin delade alltså på en kebabtalrik & ett glas vatten, så så farligt var det nog inte.
På kvällen begav vi oss på äventyr! Eller rättare sagt så begav vi oss till förkrök på markör hos Tobbe. Sedan skjutsade Jossan (Emmas klasskompis då) mig och emma till stan. PALLADIUUUUM! Hade en kanooooners kväll kan jag meddela. Alla var så jävla söta & vackra & gulliga att man blev helt lyrisk! haha. Efter det så sov jag hos min ÄLSKADE Fernanda ihop med 2 andra helhärliga personer. Vi lagade halvlyckad mat & skrattade halva natten. Och jag älskade det :) Vi slöade i soffan halva dagen idag men nu är jag hemma, och kaxigt nog är jag inte ens bakis. Jag älskar mitt liv! TUSEN TACK ALLA FINA!

Underbara italienska

Hej på er! Jag står just nu i köket & väntar på min underbara köttfärssås & spaghetti.
Inte för att skryta men har man smakat min så är det ingen fara för att man någonsin kallar skolans ursäkt för köttfärssås för mat igen. Jag inspireras ofta av italienska köket när jag lagar mat för jag tycker det är så uuunderbart!
Jag har tagit mig tid till att skriva ner receptet till&med. Så det har ni under bilden! :)

ca 80g färska champinjoner

1 lök

olivolja

smör

500g köttfärs

3 msk tomatpuré

1 burk finkrossade tomater

1 burk passerade tomater

2 dl vatten

kidneybönor

2-3 vitlöksklyftor

färsk basilika

1 tärning köttbuljong

sambal oelek & tacokrydda bla. Soya skadar heller inte.

fullkornsspaghetti

 

1.fräser de skivade champinjonerna i lite smör & olivolja, lägger sedan undan dom i en skål tills de ska användas.

2.fräser en stor lök i samma gryta.

3. tillsätter köttfärsen & steker den tills den är färdig.

4. tillsätter champinjonerna & tomatpuré.

5. tillsätter de krossade & passerade tomaterna.

6. tillsätter bönor & vatten samt buljongen.

7. tillsätter vitlök & basilika.

8. min speciella kryddblandning åker i grytan <3 (bla. tacokrydda & sambal oelek)

9. låt stå på plattan i ca 20 minuter & koka fullkornsspaghettin.

Toppa med mozzerella ost! DONE :D Räcker till typ 8 portioner, så det blir att frysa ner en hel del.


Sesse tråkig Östergaard

Ja det är mitt mellannamn!
Äsch, jag är så trött på att räkna kalorier!!! När ska det bli socialt accepterat att vara våldsamt fet? Jag skulle bli det med en jävla gång isf kan jag lova. Tror alla hade gjort det, mat är gott.
Nuuuuuuuuuuuu ska jag duscha & försöka plugga lite religion innan jag beger mig av till drömmarnas land.
Men först ska jag klaga lite:
Mitt gymkort är mystiskt försvunnet & jag har inte råd med avgiften för ett nytt.
Min disk minskar inte hur mycket jag än stirrar.
Varför måste man blocka folk innan de fattar man inte vill ha camsex?
& jag vill ha en iphone!!!!!!!!!!!!!
kolla på min mobil liksom.

Vardagsdramatik eller?

Hallådär. Jag kan lova att det är drama på G för tillfället. Haha till&med för mycker för mig! Can't handle it.
Jaaaaja. Har helt glömt att visa min shopping för gårdagen!!
Jag var ju hos mina småsöta grabbar igår, & det blev så sent att jag sov över där. Gud vad kallt det var kan jag lova! Sov med vattäcke eller vad det heter, & jag brukar ju ha mitt duuuuuunis. Så det var lite jobbigt. Men kom till skolan i tid för en gångs skull! Kan bero på att någon tönt väckte mig med THE VOICE på teven vid 8. uuuundrar vem det var.. Störddddddd.
Efter skolan gick jag med min söta Emma till netto & köpte en fin fotoram, den syns på bilden nedan, men texten i min är LOVE istället för FRIENDS, sedan ner till kyrkogården & vidare hem till Jennie & Danne + deras stinkande hund Larry. (Han hade extra damp idag, det är tur han är söt annars hade det vart lite jobbigt....) Sen drog vi till Torino vilket jag redan ångrar!! (känner att jag har gått upp 10 kg) Drack dock vatten till maten så lite duktig var jag väl??? Succcccck
Följde henne till kupan ungefär & nu ligger jag i min säng & ska plugga. Det suger fett mycket så ni får lite visdomsord från yoda istället:"Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you?"

Kompishäääng ingäääään

Har varit med min stackars ledsna Jenny idag som har blivit bestulen på hela sin väska :( Så jävla synd om henne, varför händer det jusst folk som inte förtjänar det? Tänk att ha sparat till en mobil hela sommaren & så kommer någon jävla pundare & tar den. Fy fan..
Men jag försökte pigga upp henne med lite socialt stöd & tacos. Mummmmma.
Nu ska jag köra hem henne, & sen ska jag vidare till midgård & umgås med mina favoritkillar hihi.
Chofräääässss

Chuleluu

Godmorgon! Idag är jag pigg! Har sovit 8 timmar i natt, så j*vla skönt! Ska alldeles strax slänga ma opp på cykeln & trampa till plugget. Går till 4 idag.. .jobbbiiiigt. Ni får en bild på min favoritmacka också! Bara 70 kalorier :)!

Riktigt grym video!


Världens bästa!

Jag har den bäästa låtsasmorzan på jorden! Nu har jag varit & handlat duktigt på willys. & min söta extramor betalade hela kalaset! wiiie!!! Jag som hade sånna pengabekymmer ett tag där. & jag fixade fram en bild på snyggingen åt er också!
Pratade dessutom telefon med min mamma & syster idag! Vi snackar tyvärr inte så ofta eftersom de bor nere i skåne & ingen av oss är bra på att ringa. Så det var härligt att höra att de mådde bra:) Här neranför har ni bilder på min otroligt vackra nu mera skånska familj
FÖRRESTEN! Har ni som läser här en egen blogg? Kommentera gärna vad den heter då! Jag kanske gärna vill följa eran också♥

En helt vanlig måndag

KUL att min söta vän väckte mig mitt i en ssssexig dröm. KUL att jag drog till skolan vid 8 & hade sovmorgon till halv 10. haha.
aeh men efter tråkplugget så drog jag och min jennybejb till gymmet & efter det kom Emma & simmade med oss. Mycket skojjsigt! Speciellt skitsnack i bastun gillar jag :**** helt underbart.
Nu ska jag dra & handla för veckan tror jag, på willys eftersom som är fattig! blöh! Ska kanske ta mig en vinare ikväll för att glömma hur synd det är om mig! Näh, jag har det fan bra. Snygg & glad.
Hihi mina ögon ser blåa ut :D

Älg på vägen!

Heej! Har inte skrivit på hela helgen :( Är jättelessen för det men hade ingen aning om att Ange inte hade internet! ;o
Aja nu är jag hemma i allafall! Har haft en rolig helg men även väääldigt tröttsam & wierd! & varför då tänker du?
Joo, för i fredags så drog vi brudar in till Jönköping & gick på centrum(nattklubb) & vad händer inte mig då? Jo jag blir utslängd efter 10 minuter!! haha. Vi ska inte gå in på detaljer där inte.. Satt sedan ute & frös ihjäl i flera timmar. Men det ordnade sig. Lite lidande är bra för själen, det är jag övertygad om ;d
På väg hem var det Björn Rosenström för alla pengarna som fick spelas i högtalarna. "jag torkar svetten ur min panna & säger vad skönt det var Johanna" Haha han är STÖRTskön! Ah jusst det, & så krockade jag nästan med en älg. Men vi överlevde för smartskaftet sprang tillbaka när han såg att jag var för snygg för att dö. höh
Har spenderat kvällen med min bästa jennie som har suttit & gråtit till sex&thecity, töööööönt säger jag bara! Haha nej men hon får mig att känna mig så känslokall när hon sitter & tjuter till den, men skiten går ju inte att ta seriöst? Det är en sån jävla nobrainer till chickflick att man spyr lite..

RSS 2.0